Вт, 07.05.2024, 13:41
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Кам'янка-Бузької РДА

Меню сайту
Форма входу
ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ
ДОШКІЛЛЯ
ЛРЦОЯО
ЛОІППО
Пошук

Головна » 2015 » Листопад » 24 » Апаратна нарада
19:10
Апаратна нарада

Апаратна нарада 23 листопада 2015 року

23   листопада 2015 року відбулася  апаратна нарада 

під керівництвом начальника відділу освіти Ж.Король.

        На нараді були присутні головні спеціалісти Н.Біда, Л.Лиско, У.Мазурок, керівники структурних підрозділів: завідувач РМК Бахур Т.І., начальник групи з господарського обслуговування Д.Клінгер, інженер з охорони праці М.Владика,методист Кушинська Н.Р., головний бухгалтер Ребець М.І., голова районної організації профспілки працівників освіти В.Краєвська, фахівець з обслуговування транспорту та транспортних маршрутів Власюк В.В.

      Начальник відділу освіти Жанна Король довела до відома присутніх , що 16 листопада 2015 року Указом Президента України № 641/2015  оголошено про те, що наступний 2016 рік  буде  Роком англійської мови в Україні.

     Головний спеціаліст  Лиско Л. В. розповіла про проведення в навчальних закладах району Дня української писемності.

     Фахівець з обслуговування транспорту та транспортних маршрутів Власюк В.В. проінформував про стан організації підвозу учнів до навчальних закладів. Сповістив, що станом на 23.11.2015 р. 10 автобусами , що є на балансі відділу освіти, здійснюються регулярні перевезення дітей та педагогічних працівників за 9 маршрутами.

       Методист відділу освіти Кушинська Н. Р. провела порівняльний аналіз стану дорожньо-транспортного травматизму серед учнів та вихованців у 2014 та 2015 роках та ознайомила присутніх із заходами щодо профілактики дитячого дорожно-транспортного травматизму на 2015/2016 навчальний рік, затвердженими наказом відділу освіти від 03.11.2015р.           №2-15/111.

       Начальник групи з централізованого ГО Клінгер Д.І. сповістив про стан впровадження заходів з енергоефективності у закладах освіти району.

З доповіді Клінгера Д.І.:

«В 2015 р було завершено роботи з заміни на енергоефективні вікна в 6 начавчальних закладах, за сприяння Українського фонду соціальних інвестицій,  а саме: Зубівмостівський НВК, Добротвірська ЗОШ І-ІІІст., ЗОШ І-ІІІ ст. Ст. Добротір, Жовтанецький НВК І-ІІІ ст.., Жовтанецький ЗОШ І-ІІ ст., ЗОШ І-ІІ ст. с.Банюнин. Окрім того, в Банюнинській школі проведено утеплення фасаду та заміна системи опалення.

Спільно з Українським фондом соціальних інвестицій виконано роботи по заміні вікон в Дідилівському НВК, ЗОШ №1 м.Кам.-Бузька та замінено дах в Великосілківському НВК.

Спільно з громадою та ЛОР було реалізовано 3 проекти по заміні вікон: у Неслухівському, Незнанівському та Колоденецькому навчальних закладах.

У Новоставському НВК за сприяння відділу освіти спільно з громадою замінено всі вікна на енергоефективні.

За співфінансування німецького благодійного фонду Інтеграмус було придбано та замінено на сучасне ефективне обладнання котельні  в Незнанівському НВК. На даний час ведуться роботи по заміні теплотраси.

В Жовтанецькому НВК ЗОШ І-ІІІ ст. завершуються роботи по заміні внутрішньої системи опалення. В Добротвірській школі проведено роботи по заміні внутрішньої системи опалення в корпусі №2.

На даний момент проводяться роботи по утепленню горища Запитівської ЗОШ та роботи по влаштуванню внутрішньої системи опалення Полоничнівського НВК.

Окрім того, замінюються вікна на енергоефективні спільно з ПрООН в Великоколоднівському та Желдецькому НВК.»

Керівник дала завдання:

Ø    завметодкабінетом Бахур Т.І. довести інформацію щодо оголошення Року англійської мови в Україні до відома директорів шкіл  та зобов’язати методиста з англійської мови тримати дане питання на контролі;

Ø    начальнику групи з ЦО Клінгеру Д.І.  подати письмове пояснення щодо підготовки автобусів  «Школярик» до зимового періоду та надати точні дані  щодо кількості вчителів, що доїжджають;

Ø    інженеру з охорони праці Владиці М. подати інформацію щодо фактичної ефективності впровадження енергозберігаючих заходів в школах району

Переглядів: 665 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Виховна робота
Наша гордість
Доступ до публічно
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 513
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz