Сб, 04.05.2024, 05:32
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Кам'янка-Бузької РДА

Меню сайту
Форма входу
ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ
ДОШКІЛЛЯ
ЛРЦОЯО
ЛОІППО
Пошук

Головна » 2016 » Квітень » 8 » Новина
14:08
Новина

Відбулася інформаційно-методична нарада учителів іноземних мов

На базі ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 м. Кам’янка-Бузька відбулася інформаційно-методична нарада учителів іноземних мов. З презентаціями щодо  проведення ДПА з англійської мови, ЗНО та проведення літніх мовних таборів виступила методист РМК відділу освіти Веретельник Надія Володимирівна.

Учителі  обговорили зміст і формат іспиту, критерії оцінювання робіт державної підсумкової атестації 2016 року.  Притула Оксана Михайлівна, учитель англійської мови ЗОШ І-ІІІ ст. смт Добротвір, керівник школи професійної педагогічної адаптації вчителів англійської мови, екзаменатор ЗНО,  зупинилася на питанні оцінювання письмової частини: на змісті та комунікативній наповнюваності та організації самого тексту. Як екзаменатор ЗНО Оксана Михайлівна зробила детальний аналіз робіт ЗНО минулих років і зупинилась на тих помилках учнів, над якими варто попрацювати, щоб уникнути їх у цьогорічному ЗНО.  Яринюк Г.П.,  учитель англійської мови ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 м. Кам’янка-Бузька, керівник школи становлення молодого вчителя англійської мови, екзаменатор ЗНО, доповнила про доречність та точність використання лексичних одиниць та граматичних конструкцій у письмовому висловлюванні.

Учитель англійської мови  ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 м.  Кам’янка-Бузька, керівник районного методичного об’єднання вчителів іноземних мов Москалик Галина Мирославівна поділилася приємними враженнями від участі у конференції  (організована радою реформ GoGlobal та проведена у м. Києві),  з питань організації літніх мовних таборів. Зокрема, вона розповіла про те, як весело і корисно можна працювати вчителям у таборі, а учням відпочити та удосконалити знання з іноземної мови.

Підводячи підсумки наради, методист Веретельник Н.В., наголосила, що  у літніх мовних таборах дитина зможе  здобути необхідні мовні навички, непомітно подолати мовний бар'єр, удосконалити свою розмовну мову, поєднати навчання із захопливим відпочинком і найголовніше — отримати мотивацію для подальшого удосконалення англійської мови.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 595 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Виховна робота
Наша гордість
Доступ до публічно
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 513
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz