Чт, 02.05.2024, 15:38
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Кам'янка-Бузької РДА

Меню сайту
Форма входу
ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ
ДОШКІЛЛЯ
ЛРЦОЯО
ЛОІППО
Пошук

Головна » 2015 » Вересень » 23 » Новини дошкілля
15:14
Новини дошкілля

Тиждень «Увага! Діти на дорозі!» у Добротвірському ДНЗ№2 «Джерельце»

Діти – це особлива категорія пішоходів і пасажирів, яких потрібно навчати правилам поведінки на дорозі, використовуючи різні форми та методи.Виховувати правосвідомість і прививати розуміння власної безпеки потрібно ще змалечку.З цією метою у Добротвірському ДНЗ№2 «Джерельце» (завідувач Овчаренко Л.) вихователем-методистом  Давидович З.М. було складено План заходів, згідно якого проводилися найрізноманітніші свята, розваги, ігри, заняття щодо безпечного поводження дітей на дорозі, а згодом проведено семінар для педагогічних працівників закладу на цю  тему. Так, протягом місячника діти малювали малюнки, брали участь у тематичних заняттях, були задіяні у різних видах ігрової та пізнавальної діяльності, присвяченій даній темі. Проте, найяскравішими стали звичайно ж святково-розважальні заходи.

09 вересня 2015 року було проведено батьківські збори з метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Було перевірено знання батьками схем безпечних маршрутів у напрямку з дому до садочка та навпаки

Протягом вересня вчителем-логопедом Голубєвою Ю.В., практичним психологом Красновою, методистом Давидович З.М. проводилися виховні години, бесіди та консультації. Вихователями Шелег А.В., Лотоцькою Н.І. та Грицуною М.Я. організовано спецвипуск газети «Безпека дорожнього руху». В усіх вікових групах оформлено книжкові виставки «Правила маленького пішохода», поновлено куточки безпеки, проведено конкурс на  кращій малюнок з тематики «Увага! Дорога!».

Щоп’ятниці вихователями всіх груп проводилися навчальні екскурсії «Безпечний шлях додому» з метою вивчення дітьми схем безпечних маршрутів.

Вихователями Турак Л.М. і Дністрянською Л.А. було проведено театралізоване дійство для дітей молодшого дошкільного віку «Як Зайчик опинився у Айболитя».

Музичними керівниками Гарасевич Г.Й. і Андрєєвою В.В. проведено Музичні розваги: «Азбука вулиць та доріг», «Школа пішохода», «Котик, зайчик і трамвайчик», «Пригоди в автомобільному містечку».

Завдяки проведеній роботі, маленькі пішоходи усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на дорозі, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їхнє життя і здоров’я.  

Переглядів: 387 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4
Виховна робота
Наша гордість
Доступ до публічно
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 513
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz