Пт, 03.05.2024, 02:30
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Кам'янка-Бузької РДА

Меню сайту
Форма входу
ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ
ДОШКІЛЛЯ
ЛРЦОЯО
ЛОІППО
Пошук

Головна » 2015 » Вересень » 24 » Новини дошкілля
14:19
Новини дошкілля

ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ В ДОБРОТВІРСЬКОМУ ДНЗ №1

24 вересня в Добротвірському ДНЗ № 1 «Струмочок» /завідувач Мокра Л.Я., методист Самсін В.Р./ відбулося свято приурочене Всеукраїнському Дню дошкілля.

Наповнені любов’ю та щирими усмішками були вітання від маленьких вихованців ДНЗ. У піснях та віршах вони подякували за щиру турботу своїм наставникам, побажавши їм посмішок, здоров’я та снаги.

Вітаючи присутніх із цим торжеством, святкування якого уже стало доброю традицією, методист з дошкільної освіти Магеровська Н.Ф. наголосила, що нинішні урочистості – це ще одна можливість акцентувати увагу на важливості дошкільного виховання у формуванні особистості та подальшому житті дитини, показати творчий потенціал педагогів-дошкільників.

З вітальним словом виступила голова районної організації профспілки працівників освіти і науки Краєвська В.С., яка привітала колектив із професійним святом та побажала усім успіхів, нових творчих звершень, невичерпної енергії та людської поваги.

Селищний голова Ніколаєв Р.І  додав, що ще ніколи в Україні проблема якості дошкільної освіти не мала такого важливого значення, як зараз, адже  дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період в житті дитини, в цьому віці формується особа і закладаються основи здоров’я.

Вітаючи працівників з професійним святом, представник агенції регіонального розвитку Кам’янка-Бузького району Проць Н.М.  відзначила, що саме на плечі вихователів лягає  відповідальна робота в дошкільній ланці  освіти.

За багаторічну сумлінну працю на педагогічній ниві, високий професіоналізм у роботі, зразкове виконання посадових обов’язків працівники ДНЗ  були нагороджені грамотами та подяками відділу освіти, селищної ради та адміністрацією закладу. А вихованці дошкільного закладу отримали пам’ятні подарунки.

Органи влади та місцевого самоврядування спільно з колективами  дошкільних навчальних закладів докладають усіх зусиль, щоб  маленькі жителі громади росли здоровими та щасливими, мали всі умови для всебічного розвитку.

Переглядів: 447 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/5
Виховна робота
Наша гордість
Доступ до публічно
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 513
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz