Вт, 07.05.2024, 07:35
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Кам'янка-Бузької РДА

Меню сайту
Форма входу
ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ
ДОШКІЛЛЯ
ЛРЦОЯО
ЛОІППО
Пошук

Головна » 2015 » Листопад » 23 » Новини дошкілля
09:14
Новини дошкілля

ВІЛЬНІ ТВОРЯТЬ МАЙБУТНЄ

«Вільні творять майбутнє» – саме такий слоган і тема відзначення 21 листопада у цьому році Дня Гідності та Свободи– це той день для українців, коли ми зробили свідомий вибір, коли перебороли у собі страх. Так, Україна – це територія гідності і свободи,ми продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до самостійності.

Це свято засноване за для віддання належної шани громадянському подвигу, вшанування патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір держави, свято, встановлене «з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору…»

Тому 20 листопада 2015 року в Добротвірському ДНЗ №2 «Джерельце» (завідувач Овчаренко Л.Р., методист Давидович З.М.) вихователями старших груп Фік Н.В., Лісник Г.М. та музичними керівниками Андрєєвою В.В. і Гарасевич Г.Й. було проведене свято «Від серця до серця».

Головними гостями дійства стали батьки вихованців, ті, які безпосередньо приймали або родичі тих, хто приймає в даний час участь в подіях на Майдані та в АТО на Сході України, їх дітки зустріли українським короваєм. Багато теплих слів, щира дяка звучали з уст як працівників закладу, так і від маленьких патріотів – вихованців дитсадка. Лунало багато пісень, діти танцювали для гостей, розповідали вірші, дарували блакитно-жовті сердечка та квіти. Крім цього запрошені мали змогу переглянути відеоролики«Майдан», «Дякуємо захисникам Вітчизни». Методист Давидович З.М. продемонструвала презентацію «Діти хочуть миру». В ДНЗ було організовано виставку малюнків «Повертайтеся живими», що обов’язково будуть передані нашим воїнам, які знаходяться в зоні проведення АТО.

До сліз зворушили слова захисника України Кожан Володимира,  який розповів про чудодійну силу дитячих малюнків, що ми передаємо та історія прапора України з відбитими дитячими долоньками: коли воїни намагалися взяти його на особливо небезпечні завдання і дуже просили залишити прапор, як оберіг.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв Небесної Сотні та Героїв, які загинули під час антитерористичної операції. Закінчилося свято виконанням державного Гімну.

Переглядів: 431 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/10
Виховна робота
Наша гордість
Доступ до публічно
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 513
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz