Пт, 03.05.2024, 18:56
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Кам'янка-Бузької РДА

Меню сайту
Форма входу
ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ
ДОШКІЛЛЯ
ЛРЦОЯО
ЛОІППО
Пошук

Головна » 2016 » Жовтень » 7 » Новини дошкілля
13:29
Новини дошкілля

ОРГАНІЗАЦІЯ ФІЗКУЛЬТУРНО-ОЗДОРОВЧОЇ РОБОТИ В ДОБРОТВІРСЬКОМУ ДНЗ№2

Фундаментальною основою виховання і навчання є турбота про здоров'я підростаючого покоління, тому в першу чергу перед вихователями стоїть завдання вибору найбільш оптимальних засобів виховання і навчання дітей дошкільного віку з метою покращення їхнього фізичного розвитку.

Для того, щоб виховання було по-справжньому розвиваючим, необхідно активізувати діяльність дитини, зацікавити її заняттями з фізкультури. Щоб дитина дошкільного віку охоче займалася спортом, потрібен певний інвентар та обладнання. Саме з цією метою Добротвірський ДНЗ №2 (завідувач Овчаренко Л.Р., методист Давидович З.М.) прийняв участь і переміг у  конкурсі міні-грантів «Місто своїми руками», що проводився в рамках реалізації Стратегії соціального партнерства компанії ДТЕКі селища Добротвір та прилеглих територій.

Метою і завданням проекту було оснащення фізкультурної зали спортивним інвентарем та обладнанням,розширення можливостей її використання. В результаті чого, вихователі закладу можуть тепер набагато цікавіше та ефективніше проводити заняття з фізкультури, ранкову гімнастику, загартувальні й лікувально-профілактичні процедури,спортивні свята та розваги тощо.Адженалежне оформлення спортивної зали покращило суттєво рівень проведення фізкультурних та спортивних заходів у дитячому садочку, розширило можливість фізичного розвитку та виховання дошкільнят, застосування інноваційних методик розвитку особистості.

Основним же результатом  якісного виконання завдань  з фізичного виховання дітей раннього та дошкільного віку повинно статизміцнення здоров’я та покращання фізичного стану малюків, їх фізичного розвитку, підвищення захисних властивостей та стійкості організму до різних захворювань, опірності до негативних умов зовнішнього середовища.

Переглядів: 465 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/9
Виховна робота
Наша гордість
Доступ до публічно
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 513
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz