Нд, 05.05.2024, 05:35
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Кам'янка-Бузької РДА

Меню сайту
Форма входу
ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ
ДОШКІЛЛЯ
ЛРЦОЯО
ЛОІППО
Пошук

Головна » 2015 » Червень » 2 » Останній дзвоник
15:34
Останній дзвоник

Свято Останнього дзвоника-2015 в ЗОШ І-ІІІ ст. смт. Новий Яричів

29 травня 2015 року у ЗОШ І- ІІІ ступенів смт. Новий Яричів, як і  у всіх школах України, відбулася урочиста лінійка, присвячена закінченню 2014-2015 н.р.

На жаль, нинішнє свято  затьмарює наша спільна біда – тривають бої, гинуть співвітчизники, наші патріоти…

 Олексієнко Вероніка ,учениця 4 класу,  прочитала лист, який вона написала 1.09.2015р.солдату на фронт.

Привіт, дорогий солдате!

Мене звати Вероніка Олексієнко, я учениця 4 класу, навчаюся  в ЗОШ І-ІІІ ст. смт Новий Яричів.

Зазвичай я не дуже люблю йти до школи після літніх канікул. Але сьогодні, коли я йшла до школи 1 вересня, думала про те, як добре, що моя школа не зруйнована, добре, що я можу навчатись, адже не в усіх школах святкують День знань, не всюди в Україні мирне небо.

Сьогодні було радісне свято, але разом з тим і сумне. На очах моєї мами, вчительки та інших батьків були сльози, коли хвилиною мовчання вшановували пам'ять загиблих на Сході України.

Я дуже хочу, щоб ця війна закінчилася, щоб ви усі залишились живими та повернулися додому, до своїх родин.

Дякую Вам за те,що захищаєте нашу державу. Я молюся за Вас і за те, щоб на Україні був мир!

Обіцяю гарно вчитися для того, щоб приносити користь своїй Батьківщині. Вірю у Вас і в нашу перемогу. Нехай Вас береже Господь!

Слава Україні!!! Героям слава!!!

Саме такі листи, сповнені любові та віри, писали учні школи  на початку цього навчального року…

Ми дякуємо Богові за те, що сьогодні уся шкільна родина разом. Дякуємо за те, що сьогодні наші випускники у вишиванках  вільно і гордо мають можливість вийти на останню у їхньому шкільному житті лінійку.

За добрим українським  звичаєм усім, хто вирушає в дорогу, стелять на удачу рушник, щоб шлях був чистим, гарним і квітучим, як оті рушники. Вже традиційно  розстелили ці обереги над своїми дітьми мамині і татові  руки, найтепліші, найдобріші, найрідніші….

Під рушниками  випускники  вийшли з приміщення школи, їхній вихід  супроводжували короткі  жартівливі характеристики 11-А та 11- Б класів.

 Того дня на нашій урочистій лінійці були  присутні почесні гості.

Це  начальник управління загальної середньої,  дошкільної, позашкільної освіти та соціального захисту департаменту освіти і науки ЛДА  КНИШИК СВІТЛАНА ІВАНІВНА, головний спеціаліст відділу освіти Кам’янка-Бузької РДА БІДА НАТАЛЯ РОМАНІВНА.

Кожного понеділка під час навчального року ми підводили підсумки тижня, що минув. Сьогодні ж за результатами рейтингової таблиці  Учнівська Рада школи оголосила класи-переможці у 2014-2015 навчальному році.

Наймилосерднішим цього року оголошено 11-А клас.

Найактивнішим цього року був  5-А клас.

 У номінації «найкращий літопис» переможцем став 5-Б клас.

Найкращий у навчанні – 11-А клас.

Найартистичніший - 10-Б клас.

Цього року у нас  введена нова номінація «Добро врятує світ» для учениці  школи, яка за 11 років навчання показала себе надзвичайно відповідальною, милосердною, доброю та привітною. Вперше в історії школи  Подякою « За невгамовність, завзятість,добродушність, безкорисливість, душевність, серце ангельське » була  нагороджена  випускниця школи Задорожна Ольга.

Уже протягом кількох років у школі існує гарна традиція нагороджувати грамотами  і грошовою премією тих учнів, які жодного дня не пропустили навчання протягом навчального року. Цього разу їх було 14.

Звичайно, на лінійці було ще  багато різних нагород, які отримали учні та вчителі школи, адже наші діти є активними учасниками і переможцями багатьох Всеукраїнських конкурсів, наприклад, «Кенгуру», «Левеня», «Колосок», «Геліантус» та ін., районних та обласних предметних олімпіад, спортивних змагань.

Традиційно першокласники подарували   різнокольорові  кульки випускникам на згадку про дитинство, а вчителі школи виконали жартівливу пісню «Вчать у школі», слова якої написали наші ж колеги.

Своєрідним завершенням навчального року 31.05.2015 року вже втринадцяте в  Народному домі селища відбувся звітний концерт «Школа має таланти», приурочений Міжнародному Дню захисту дітей,  на якому були представлені не тільки художні номери, але й наукові роботи учнів.

 

 

Переглядів: 670 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Виховна робота
Наша гордість
Доступ до публічно
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 513
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz