Нд, 05.05.2024, 21:37
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Кам'янка-Бузької РДА

Меню сайту
Форма входу
ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ
ДОШКІЛЛЯ
ЛРЦОЯО
ЛОІППО
Пошук

Головна » 2015 » Серпень » 16 » Урочисте відкриття оновленої загальноосвітньої с.Банюнин
18:03
Урочисте відкриття оновленої загальноосвітньої с.Банюнин

Урочисте відкриття оновленої загальноосвітньої с.Банюнин

21 липня у селі Банюнин Кам'янка-Бузького району відбулося урочисте відкриття оновленої загальноосвітньої школи I - ІІ ступенів.

В урочистому відкритті школи взяли участь заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак, депутати Львівської обласної ради Михайло Костюк і Володимир Кирилич, виконавчий директор Українського фонду соціальних інвестицій Віктор Мірошниченко, директор Львівського регіонального представництва УФСІ Сергій Шигірт, начальник відділу  аналізу програм та інвестицій Львівської обласної ради Іван Собко, в.о. обовязки начальника відділу освіти Лиско Л.В., головний спеціаліст ДОН Савчин Ю.В.,представники Кам’янка-Бузької районної влади, місцеві жителі.

Реконструкцію школи було здійснено за допомогою Українського фонду соціальних інвестицій, за співфінансування Львівської обласної ради, Кам'янка-Бузької районної ради та за активної участі громади та бізнесменів.

У результаті впровадження мікропроекту були здійснені заходи з  капітального ремонту та впровадження заходів з енергофективності у школі. У приміщенні навчального закладу замінили вікна на енергоощадні, внутрішні та зовнішні двері, демонтували стару систему опалення та встановили нову, обладнали пандуси, встановили рекуператори. Оновили також і фасад, утепливши його мінеральною ватою та оздобивши декоративною штукатуркою.

На виконання цих робіт Український фонд соціальних інвестицій виділив 1 млн 40 тис. грн. Основним спонсором і меценатом став Німецький банк, який вніс у цей проект 80 відсотків коштів - 830 тис грн. Львівська обласна рада в якості співфінансування виділила 10 відсотків вартості проекту (104 тис. 500 грн). До реалізації проекту долучився і колектив школи, батьківський комітет, громада села Банюнин та районний бюджет.

Директор школи Марія Кучерепа подякувала усім жертводавцям і зазначила, що кошти вкладені у цю будівлю, насправді є величезним вкладом у майбутнє Української держави.

Від імені Львівської обласної ради жителів Банюнина привітав заступник голови Львівської обласної ради Валерій П'ятак і зазначив: «Люди перевіряються не на словах, а в конкретних справах. Я хочу подякувати всім, хто на цьому шляху був, є і буде, хто зробив усе, щоб довести справу до кінця і не підвести один одного. Сьогодні ми прийшли до відновленої школи і бачимо,  що тут усе зроблено якісно і професійно».

Виконавчий директор Українського фонд соціальних інвестицій Віктор Мірошниченко побажав присутнім успіхів і наснаги у розбудові громади. 

Переглядів: 794 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Виховна робота
Наша гордість
Доступ до публічно
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 513
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz