Ср, 27.11.2024, 09:19
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Кам'янка-Бузької РДА

Меню сайту
Форма входу
ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ
ДОШКІЛЛЯ
ЛРЦОЯО
ЛОІППО
Пошук

Каталог файлів

Головна » Файли » Харчування » НП база

Положення про порядок проведення бракеражу готових страв
[ Викачати з сервера (68.0 Kb) ] 24.03.2013, 22:43

Положення про порядок проведення бракеражу готових страв, кулінарних і борошняних виробів в підприємствах  громадського харчування при школах

Категорія: НП база | Додав: Admin
Переглядів: 2060 | Завантажень: 510 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Виховна робота
Наша гордість
Доступ до публічно
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 513
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz