Нд, 05.05.2024, 14:41
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Кам'янка-Бузької РДА

Меню сайту
Форма входу
ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ
ДОШКІЛЛЯ
ЛРЦОЯО
ЛОІППО
Пошук

Головна » 2016 » Травень » 18 » Новини дошкілля
09:59
Новини дошкілля

    Семінар --практикум для керівників ДНЗ, вихователів-методистів (за посадою), заступників директорів НВК (дошкільні підрозділи) 

12.05.2016 року на базі Запитівського центру розвитку дитини (директор – Бондаренко Б.І., вихователь-методист – Пеленьо Г.З.) відбувся семінар-практикум для керівників ДНЗ, вихователів-методистів (за посадою), заступників директорів НВК (дошкільні підрозділи) на тему: «Здоров’язбережувальні освітні технології».

Вихователь-методист Пеленьо Г.З. виступила з презентацією, під час якої були висвітлені питання впровадження і використання в процесі фізичного розвитку дитини інноваційних оздоровчих технологій сучасності, зокрема дитячого фітнесу, який включає в себе різноманітні напрямки сучасних здоров'язберігаючих технологій. 

Учасники семінару мали можливість переглянути фрагменти навчально-виховної роботи з дітьми з використанням  сучасних оздоровчих технологій :

- нетрадиційні багатофункціональні тренажери для зміцнення здоров’я дошкільнят, різні види гімнастики (стимулювальна, психогімнастика, дихальна гімнастика, фітбол-гімнастика), степ-аеробіка на платформах (інструктор з фізичної культури Пеленьо Г.З.)

- музично-танцювальна терапія (музкерівник Дворянин Г.В..)

- кольоротерапія в роботі з дошкільниками (вихователь Юркевич О.Я.);

- пісочна терапія (вихователь Білик Х.А.);

Під час семінару-практикуму була продемонстрована співпраця всіх спеціалістів закладу з питання впровадження  технологій у навчально-виховний процес: практичний психолог, вчитель-логопед, медичні працівники, помічники вихователя, тощо.

Присутні мали змогу переконатися в спрямованості здоров'язбережувальних технологій на всебічний гармонійний розвиток особистості, бажання вести активний та здоровий спосіб життя.Було запропоновано перегляд розваги «Острів Здоров’я» (старша медична сестра Гучишин О.М., медична сестра з дієтичного харчування Федейко В.І., вихователь  Федейко В.Р.)

З учасниками семінару-практикуму проведено майстер-клас з використання комплексу вправ «Мудри для здоров’я» (вихователь Білик Х.А.), яке усуває порушення енергоінформаційного обміну і позитивно впливає на розвиток мислення, мовлення, дрібної моторики.

Цікаві форми проведення семінару спонукали кожного з учасників заходу зробити аналіз отриманої інформації, визначити особисті плани на майбутнє щодо здійснення інноваційної діяльності в дошкільному закладі.

В заході  взяли участь  методист з дошкільної освіти  Магеровська Н.Ф., селищний голова Запитівської селищної ради Федейко Ю.Ф.

Переглядів: 457 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/5
Виховна робота
Наша гордість
Доступ до публічно
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 513
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz