Нд, 05.05.2024, 19:25
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Кам'янка-Бузької РДА

Меню сайту
Форма входу
ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ
ДОШКІЛЛЯ
ЛРЦОЯО
ЛОІППО
Пошук

Головна » 2016 » Грудень » 2 » Новини дошкілля
14:58
Новини дошкілля

Методичне об’єднання для керівників ДНЗ, вихователів-методистів (за посадою), заступників директорів НВК (дошкільні підрозділи)

30.11.2016 року на базі Добротвірського ДНЗ №2 «Джерельце Добротвірської селищної ради (комбінованого типу)» (завідувач – Овчаренко Л.Р. вихователь-методист – Давидович З.М.) відбулося методичне об’єднання  для керівників ДНЗ, вихователів-методистів (за посадою), заступників директорів НВК (дошкільні підрозділи) на тему: «Гендерне виховання в дошкільному закладі».

У презентаційному блоці вихователь-методист Давидович З.М. доповіла присутнім про сучасний погляд на гендерне виховання дошкільнят, про нові підходи до управління та організації навчально – виховного процесу. Виступила з презентацією: «Гендерне виховання - сучасний погляд на виховання», під час якої були висвітлені питання застосування гендерного підходу під час організації основних видів діяльності дошкільника.

У практичному блоці учасники переглянули фізкультурно-музичну розвагу дітей середньої групи «Як козаки Веселинок визволяли»(фізичний розвиток, музичне виховання, гендерне виховання, патріотичне виховання)  (вихователь – Турак Л.М., музичний керівник Гарасевич Г.Й.)

В рамках заходу керівники ДНЗ стали активними учасниками диспуту на тему «Виховання гендерної культури особистості в демократичній державі»  Мали змогу активно обговорити питання, що на сьогоднішній день є досить актуальним – це рівноправність чоловіків і жінок у суспільстві, а також у побуті, під час працевлаштування, у політичній сфері діяльності тощо. Ця тема нікого не залишила байдужим, бажаючі висловлювали свою думку, позицію щодо відношення до цього питання.

З метою удосконалення майстерності керівників щодо забезпечення управлінською діяльністю в системі дошкільної освіти методистом ДНЗ була підготовлена доповідь-презентація на тему: «Нормативна база для працівників ДНЗ у 2016/2017 навчальному році».

Методист з дошкільної освіти відділу освіти Кам’янка-Бузької РДА –Магеровська Н.Ф. зауважила, що сучасний керівник повинен бути компетентний як у питаннях  методології навчання, виховання та розвитку дошкільників так і в системному управлінні. Також вона зупинилася на особливостях медичного супроводу, організації харчування, роботу з батьками, режимі роботи  закладів освіти та виконанні вимог законодавства з охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Переглядів: 400 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Виховна робота
Наша гордість
Доступ до публічно
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 513
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz