Нд, 05.05.2024, 16:52
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Кам'янка-Бузької РДА

Меню сайту
Форма входу
ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ
ДОШКІЛЛЯ
ЛРЦОЯО
ЛОІППО
Пошук

Головна » 2016 » Травень » 9 » Співпраця з батьками
12:08
Співпраця з батьками

Загальношкільні батьківські збори у Жовтанецькому НВК І-ІІІ ст.

Простий секрет успіху педагога сформулювали ще римляни: "Пізнаємо настільки, наскільки любимо".

6 травня у нашій школі відбулися загальношкільні батьківські збори.

Збори розпочалися виступом директора Жанни Король. Керівник закладу поділилася з батьками своїми роздумами щодо існуючих проблем освіти в цілому та школи зокрема. 

Цитата з виступу: 

"Риторичне запитання: "Як зробити так, щоб ми всі полюбили школу?

Ефективний спосіб  підказав ще Антуан Де Сент-Екзюпері: якщо хочеш, щоб робітники збудували корабель, не наказуй їм йти в ліс та заготовляти дерево, не змушуй їх плести канати, ткати паруса… Зроби так, щоб вони полюбили море!"

Голова Жовтанецької сільської ради Максимишин У.В. розповіла односельчанам про співпрацю місцевого органу самоврядування з нашою школою. 

На обговорення було винесено Примірне положення про батьківській комітет. Голова батьківського комітету школи Онисько В.П. вніс конструктивні зауваження до проекту документу, які будуть враховані при затвердженні Положення директором.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Назаркевич А.В. надала роз'яснення батькам щодо особливостей проведення ДПА та ЗНО. У своєму виступі Анастасія Василівна також згадала про досягнення учнів на олімпіадах, конкурсах та змаганнях протягом навчального року на районному та обласному рівнях.

Після того, як батьки розійшлися по класні збори, голова батьківського комітету школи та голови класних батьківських комітетів за участі директора закладу обговорили особливості діяльності батьківського комітету в правовому полі. Також між керівництвом школи та батьками було досягнуто згоди щодо підтримання в належному стані приміщення закладу та запланованих ремонтів як приміщень загального користування, так і класів.

Тільки об'єднаними зусиллями громади, місцевого органу самоврядування, батьків, всього колективу закладу ми зуміємо створити школу, в якій діти будуть навчатись з радістю!

 

 

 

 

Переглядів: 610 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/5
Виховна робота
Наша гордість
Доступ до публічно
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 513
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz